Välkommen!

Kom och hälsa på i vår gårdsbutik

Öppet

lör-sön kl 11-16

Välkommen!

Välkommen in i Skafferiet

Nu kan vi äntligen ta emot och träffa våra kunder hemma på gården. Butiken hittar du i det gamla grisastallet, som nu istället inrymmer alla de produkter du hittar här på hemsidan samt en hel del annat. När det inte är högsäsong för att gräva och plocka ramslök, tar vi nämligen även vara på annat ätligt som finns på våra marker och omgivningar. Gårdens frukt, bär, blommor och örter blir till olika safter, marmelader och spännande inläggningar. De produkterna har vi hittills bara sålt på lokala Reko-ringar, men nu finns de alltså även här i butiken i Äspö.

Butiken är öppen lördag-söndag kl 11-16. Övrig tid har vi flexibla öppettider. Bara ring, SMS:a eller mejla att du vill komma, så öppnar jag.

Du hittar oss 3 km norr om Smygehamn

Vår butik ligger utmed Äspövägen som går mellan Smygehamn och Klagstorp. Precis mitt emellan de två orterna ligger gårdsbutiken i en av de två skarpa kurvor som finns när du kommer till Äspö. Det går bra att parkera utefter grusvägen som går mot Hemmesdynge precis söder om gårdsbutiken. Välkommen!

Länk till Google Maps med vägbeskrivning

Ludvigslunds Skafferi Butiksingång
Ludvigslunds Skafferi Gårdsbutik
Ludvigslunds Skafferi Ramslökspulver
Luvigslunds Skafferi Gårdsbutik
Rabarberspritz från Ludvigslunds Skafferi
Maskrosmarmelad från Ludvigslunds Skafferi
Syrénspritz från Ludvigslunds Skafferi
Ludvigslunds Skafferi Gårdsbutik