Välkommen!

Kom och hälsa på i vår alldeles nyöppnade gårdsbutik

Vi har öppet Kristi

Himmelfärdshelgen
tors-sön kl 11-15
Välkommen!

Nu kan vi äntligen ta emot och träffa våra kunder hemma på gården. Butiken hittar du i det gamla grisastallet, som nu istället inrymmer alla de produkter du hittar här på hemsidan samt en hel del annat. När det inte är högsäsong för att gräva och plocka ramslök, tar vi nämligen även vara på annat ätligt som finns på våra marker och omgivningar. Gårdens frukt, bär, blommor och örter blir till olika safter, marmelader och spännande inläggningar. De produkterna har vi hittills bara sålt på lokala Reko-ringar, men nu finns de alltså även här i butiken i Äspö.

Vi har öppet i butiken Kristi Himmelsfärdshelgen 26-29 maj (tors-sön) kl 11-15. Öppnar gärna om du vill komma vid ett tillfälle när butiken är stängd. Bara ring, SMS:a eller mejla innan, så bestämmer vi en tid.

Du hittar oss 3 km norr om Smygehamn

Vår butik ligger utmed Äspövägen som går mellan Smygehamn och Klagstorp. Precis mitt emellan de två orterna ligger gårdsbutiken i en av de två skarpa kurvor som finns när du kommer till Äspö. Det går bra att parkera utefter grusvägen som går mot Hemmesdynge precis söder om gårdsbutiken. Välkommen!

Länk till Google Maps med vägbeskrivning

Ludvigslunds Skafferi Butiksingång
Ludvigslunds Skafferi Gårdsbutik
Luvigslunds Skafferi Gårdsbutik
Ludvigslunds Skafferi Ramslökspulver
Ludvigslunds Skafferi Ramslökssenap
Ludvigslunds Skafferi Äppelglögg
Ludvigslunds Skafferi Gårdsbutik